Станимир Стоилов: Не е добре Левски да губи, децата се стараят много, но им е рано за първия отбор


Станимир Стоилов: Не е добре Левски да губи, децата се стараят много, но им е рано за първия отбор
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

2475 0

Левски отстъпи на Пирин Благоевград в контролна среща, играна на стадион "Георги Аспарухов" в съботния ден. Единственият гол в мача падна веднага след почивката и бе дело на Венцислав Бенгюзов.

ГАЛЕРИЯ ОТ ДВУБОЯ

Наставникът на "сините" Станимир Стоилов заяви след последния съдийски сигнал, че отборът му е успял да си види проблемите в играта и приятелският мач е бил полезен:

"Стана една добра контрола. Имахме доста проблеми през седмицата. Голяма част от играчите получиха проблеми след мача със Славия. Някои футболисти бяха болни и ги пуснахме в последния момент. Имахме възможност да си видим проблемите. Една полезна проверка".

"Никога не е добре, когато Левски губи, но дадохме възможност на младите футболисти да покажат своето ниво. Децата се стараят много. Нормално е да нямаме забележки. Беше важно да опитат какво е да играят мъжки футбол. Има по-големи от тях, които трябва да се стараят повече. Мисля, че е твърде рано да ги видим в първия отбор. Двама-трима, които тренираха с нас, показаха добро ниво. Натиснаха ни някакви проблеми, които според мен са необясними, но се надявам играчите да се възстановят", завърши коментара си Мъри Стоилов.

По-рано през деня пък се появи информация, че Левски е на финалната права от сключването на още един спонсорски договор, който да влее свежи пари в касата на клуба!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички