От Фрайбург излязоха с коментар на твърденията на бившия си нападател Гара Дембеле


От Фрайбург излязоха с коментар на твърденията на бившия си нападател Гара Дембеле
Снимка: Getty Images / Guliver

6270 0

Съвсем наскоро бившата звезда на Левски Гара Дембеле даде шокиращо интервю, в което обвиняваше "синия" клуб, както и Фрайбург, в това, че са го карали да пие съмнителни хапчета и дори заяви, че е имало процедури по преливане на кръв в родната Първа лига...

От немския тим първоначално не коментираха думите му, както направи адвокат Тодор Батков, но днес (13 ноември) излязоха с кратка разяснителна позиция по случая. В нея говорителят на отбора обясни какви точно са били тези прословути хапчета:

"След консултация с медицинския персонал, работил по това време в клуба, изяснихме, че става дума за витамин С и таблетки цинк, които са давани профилактично, както и по време на настинка на отделни играчи".

"По хигиенни причини те стояха в пластмасови кутии с плъзгащ се панел с номера на играча. На тези, които забравяха да ги вземат, бяха налагани глоби", каза говорителят на Фрайбург Саша Глунк и добави:

"Не искаме да коментираме каквито и да било допълнителни забележки от Гара Дембеле и възможните му мотиви, както и основанията за преждевременното прекратяване на договора".

Припомняме, че Гара Дембеле напусна България в посока Германия през 2011 г. за сумата от 2.3 милиона евро. Последваха кратки престои в отборите на Ухан, Дубай и Золотурн, но малиецът така и не успя да намери отново добрата си форма!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички