Станимир Стоилов: На мача с Ботев Пловдив при всички положения ще има фенове на Левски


Станимир Стоилов: На мача с Ботев Пловдив при всички положения ще има фенове на Левски
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1186 0

Наставникът на Левски - Станимир Стоилов, даде традиционната пресконференция преди гостуването на неговия отбор в Стара Загора на Берое. Старши треньорът на "сините" си позволи да коментира и наказанието на клуба за двубой без публика, което се очаква да бъде преразгледано от апелативната комисия към БФС.

"Ние сме казали каквото имаме да казваме, смятаме, че има несправедливо наказание. Резервните скамейки са защитени - даже не мога да си го представя на теория как точно може да стане удар", каза Стоилов.

"На мача с Ботев Пловдив при всички положения ще има фенове на Левски. Може би се бавят с решението, за да се изчисти цялата тази история. Ние имаме претенции, че нещата не са така както са казани. Нямам представа как са описани".

"За мен пейките са достатъчно защитени. Ако е имало удар в крак или нещо такова, е изключително неприятно, но не видях да има някой с разкъсан анцуг или нещо такова", каза Стоилов относно наказанието на Левски за игра при закрити врата, което предстои да бъде отново разгледано", добави още Мъри.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Какво каза Станимир Стоилов за предстоящия двубой с Берое.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички