Николай Михайлов: През лятото Левски ще стои още по-добре


Николай Михайлов: През лятото Левски ще стои още по-добре
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

3038 0

Капитанът на Левски Николай Михайлов коментира нулевото равенство с ЦСКА в дербито на кръга в Първа лига, както и постижението си под "синята" рамка. Стражът запази мрежата си суха за 12-и път през сезона, с което изравни баща си Борислав и дядо си Бисер Михайлов, които също са постигали това със синия екип.

"Има много фактори защо не успяхме да отбележим. Има много физическа и емоционална умора у нас след мача с Лудогорец за Купата. Аз казвах неведнъж, че напролет ще стоим по-добре и бях прав. През лятото ще стоим още по-добре, след като вземе няколко нови футболисти. Сега ротацията не ни е налице, ето, след здравословния проблем на Жоро Миланов нямаме кой знае какви опции. За щастие, успяхме със защитниците да опазим мрежата си суха", заяви Михайлов след мача.

"Неприятно, е че треньорът не беше тук, но през седмицата работихме доста и до голяма степен успяхме да изпълним указанията. Играхме и двата тима с голямо напрежение, и двата отбора искахме да победим. Трябва да се възстановим и да изиграем перфектен мач срещу Лудогорец. Феновете ни това искат да видят", продължи той.

"За мен е гордост да постигна това, което баща ми и дядо ми са успели. Надявам се да продължим със стабилните игри, със сухите мрежи. Искаме да трупаме точки, сухата мрежа не ми е фиксидея", каза още капитанът на "сините". Ето какво каза след нулевото равенство треньорът на Левски в дербито Цанко Цветанов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички