Помощникът на Мъри: Нямах слушалка в ухото, благодаря на Стоилов за доверието


Помощникът на Мъри: Нямах слушалка в ухото, благодаря на Стоилов за доверието
Снимка: LAP.bg

2188 0

Помощник-треньорът на Левски Цанко Цветанов коментира дербито с ЦСКА, за което трябваше да влезе в ролята на старши треньор заради наказанието на Станимир Стоилов за този мач. Цветанов е доволен от представянето на своите играчи и смята, че равенството е справедлив резултат.

"За съжаление не успяхме да победим, но с оглед на мача смятам, че равенството беше заслужено. Можем да кажем, че атмосферните условия не бяха от най-добрите. Динамичен мач без много голови положения", започна Цанко Цветанов след мача.

"Дали ми беше трудно да ръководя отбора? Не мога да кажа, че е било особено трудно. Мачът беше динамичен, с повече единоборства, много борба, но като футболни достойнства - не толкова много. Това за мен е дебют и бенефис. До определен период Левски имаше превъзходство, в края на мача ЦСКА хвърли повече усилия да спечели. Равенството е заслужен резултат.

Не мисля, че имам нужда от кой знае какви средства за комуникация с Мъри Стоилов. Все пак, да не се сърдят моите колеги, нямах слушалка в ухото си, така че мисля, че нямам нужда. Благодаря на Стоилов за доверието.

Мисля, че нашият отбор се справи добре. В защита имаше добра организация. Мога да бъда доволен от всички футболисти, които играха в този мач.

Доколко предстоящият мач с Лудогорец е повлиял? Не би трябвало да е фактор. Винаги в дербито Левски играе за победа. Нашият отбор стои добре и всички го виждат", завърши Цветанов.

А какво каза неговият колега и наставник на ЦСКА Алън Пардю, четете ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички