Станимир Стоилов иска още бразилци в Левски, Цунами няма да е единственият


Станимир Стоилов иска още бразилци в Левски, Цунами няма да е единственият
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2244 0

Преди време се заговори, че Левски е близо до това да подпише договор с бразилски ляв бек, който се казва Вандерсон де Фрейтас - Цунами, а по информация на "Мач Телеграф" той няма да бъде единственият играч от страната на Пеле, който ще акостира на "Герена"!

Изданието твърди, че старши треньорът Станимир Стоилов е на мнение, че всеки уважаващ себе си клуб в Европа трябва да разполага с футболисти от държавата, която се слави със своите технични играчи. 

Левият бранител Цунами все още урежда документите си и вероятно ще пристигне в България до края на месец ноември, но няма да е изненада ако по време на зимната пауза "сините" се сдобият с още един или двама негови сънародници...

Привържениците на Левски със сигурност си спомнят изявите на Лусио Вагнер по лявото крило, който дори получи български паспорт след време и имаше мачове за националния ни отбор.

След контролния мач с Пирин Благоевград в събота, член на Тръст "Синя България" пък съобщи пред медиите, че има избран нов Управителен съвет и заговори за идеята Левски да бъде управляван от своите фенове в даден етап от бъдещето. За целта мажоритарният собственик Наско Сираков ще трябва да прехвърли своите акции!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички