Левски с проблеми - 4-ма титуляри под въпрос за Ботев (Враца)


Левски с проблеми - 4-ма титуляри под въпрос за Ботев (Враца)
Снимка: Ивайло Илиев/Actualno.com

1673 0

Първото изпитание за Левски след паузата за мачовете на националните отбори е домакинство срещу Ботев (Враца), което ще се състои на 22 ноември, понеделник. Старши треньорът Станимир Стоилов обаче може да има сериозни проблеми при определянето на състава.

Към момента с травми са 4-ма играчи, които са титуляри в смеките на специалиста. Става въпрос за централния защитник Хосе Кордоба, десния бек Драган Михайлович, левият краен бранител Иван Горанов и полузащитника Георги Миланов.

Почти всички са с мускулни контузии, като единствено Кордоба имаше различни проблеми - той е получил по-силен удар в главата на тренировъчните занимания в петък. Това е и причината да не играе в приятелската среща срещу Пирин (Благоевград).

Все пак в "синия" лагер са оптимисти, че ако не 4-мата, то по-голяма част от изброените играчи ще бъдат готови за мача срещу Ботев, в който ще се преследва задължителен успех. Както е известно и през тази пауза отборът игра приятелска среща. В нея младежите и резервите на Левски загубиха от опашкаря в Първа лига Пирин (Благоевград).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички