Стоилов отсече: Не трябва да допускаме грешките на ПАОК в следващия мач


Стоилов отсече: Не трябва да допускаме грешките на ПАОК в следващия мач
Снимка: Liubomir Asenov / LAP.bg

3728 0

Станимир Стоилов постави отстраняването на ПАОК в два мача сред най-големите успехи на Левски и категорично заяви, че това е най-доброто представяне на "сините" в последните 10 години в Европа. 

26-кратните шампиони успяха да стигнат до 1:1 в гостуването си на "Тумба", като дори имаха шансове да спечелят и реванша срещу гръцката селекция. Въпреки това, с общ резултат 3:1 Левски продължава напред. 

СНИМКИ: Левски обезвреди ПАОК в ада на "Тумба" 

Отстраняването на ПАОК - първите думи на Стоилов

"Заедно с победата. Два мача обединени в един. Исторически ден за Левски, поне в последните 10 години. Успяхме да върнем европейското лице на отбора. Поздравявам всички левскари. Дойде малко в повече такова ниво като ПАОК. В днешния мач футболистите мислеха повече да търсим отстраняването, а не победата в самия мач", сподели непосредствено след двубоя Стоилов. 

"В този мач ПАОК имаше инициативата, искахме да ги притиснем, но напрежението ни принуди да играем по-защитно. Справихме се прекрасно във фаза защита, отбелязаха ни много щастлив гол, но и ние вкарахме такъв. Поглеждайки двата мача, елиминацията е напълно заслужена. Още в първия мач имахме 3-4 положения, днес също. Те си мислеха, че ще ни отстранят с половин положение в първия мач. ПАОК притежава класа, треньорът го познавам и е много добър", каза още Стоилов. 

СНИМКИ: Левски обезвреди ПАОК в ада на "Тумба" 

Надежда за дълъг европейски рейд?

Стоилов заяви, че в следващия кръг, независимо от съперника, за Левски ще е по-трудно, защото влиза като фаворит в битката. 

"Върнахме надеждата. В следващия кръг на нас ще ние по-трудно, защото ще трябва да действаме по-атакуващо, а там имаме повече проблеми, защото по-трудно отбелязваме голове. 

Дайте да се порадваме на елиминацията. Никой не мислеше за рейд, след като ни се падна ПАОК. Трябва да сме концентрирани и да сме свежи, като не трябва да допускаме грешките, които ПАОК направи срещу нас. Все още имаме проблеми в завършващата фаза", призна Мъри. 

"Този отбор се калява с всеки изминал ден, трупа се футболна увереност. Феновете на ПАОК направиха така, че отборът да се чувства добре. Всеки треньор и клуб иска това. На "Герена" имаме същата атмосфера, даже по-добра. До края на август мислим за представянето си в Европа", завърши Стоилов. 

СНИМКИ: Левски обезвреди ПАОК в ада на "Тумба" 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички