Станимир Стоилов и Наско Сираков лично са се срещнали с желано ново попълнение


Станимир Стоилов и Наско Сираков лично са се срещнали с желано ново попълнение
Снимка: levski.bg

1693 0

Зимният трансферен прозорец в България официално затвори, но това не пречи на клубовете вече да обмислят ходовете си за лятото. В последните дни се появи информацията, че играчът на Пирин Чебрайлс Макрецкис е желан от Левски.

Предварителен договор, който да влезе в сила от лятото

Лично собственикът на "сините" Наско Сираков, както и треньорът Станимир Стоилов се срещнали с него. Това се е случило след домакинството на "орлетата" на Черно море (0:1) в понеделник, пише "Тема спорт". От "Герена" са се опитали да вземат играча като свободен агент, но той не се съгласил. Латвиецът предпочете да е лоялен към благоевградчани. Така той постъпи и при предложение да премине в Ботев Пд без пари, което отхвърли.

За правата на играча орлетата искаха над 50 хиляди лева. Сума, която от „Герена“ отказваха да платят. Сините обаче са провели и разговора с агента на латвиеца, който като юноша е преминал през Байер Леверкузен и Борусия Дортмунд. И са постигнали споразумение той да подпише предварителен контракт, който да влезе в сила от лятото. По-рано лично Станимир Стоилов призна, че иска да привлече Макрецкис, но евентуално от лятото.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички