Макрецкис предпочита в Левски за по-малко пари, отколкото в Ботев Пд


Макрецкис предпочита в Левски за по-малко пари, отколкото в Ботев Пд
Снимка: Velizar Eremiev - Chocho / LAP.bg

2071 0

Футболистът на Пирин - Чебрайлс Макрецкис, се оказа сред имената, които привлече вниманието на няколко клуба от Първа лига. Това са Ботев (Пловдив) и Левски, като "жълто-черните" са предложили доста солидно възнаграждение на халфа. Както е известно, Пирин не се намира в особено добра ситуация, след като собствениците на клуба се оттеглиха и в момента са търсене на нови.

Макрецкис предпочита трансфер на "Герена", отколкото в Пловдив

Футболистът е отказал обаче предложението на пловдивчани, пише "Тема спорт". Причината – не е искал да избяга от Пирин по вина на клуба. Именно с този си ход играчът спечели уважението на феновете на "орлетата".

Предложението на Левски е по-ниско от финансово естество, но Макрецкис предпочита да подпише "сините" при такива условия. Причината е, че клубът от „Герена“ може да се яви по-голям трамплин за развитие на кариерата му.  На същото мнение е и агентът на играча.

Станимир Стоилов призна, че е заинтересован от играча, но може да бъде привлечен лятото.  "На този етап това са футболистите – латвийският футболист има добри качества, но той има договор с Пирин, евентуално от лятото ще можем да го вземем", обясни Мъри на пресконференцията си преди мача с Лудогорец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички