Левски ще е без един от най-важните си играчи за гостуването на Хебър


Левски ще е без един от най-важните си играчи за гостуването на Хебър
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

5772 0

Левски и Лудогорец изиграха здрав мач във вторник вечер, в който обаче не успяха да си отбележат гол. Двата отбора завършиха 0:0 в среща от 21-ия кръг на Първа лига, изиграна на стадион "Георги Аспарухов".

Левски остава без Ивелин Попов за гостуването в Пазарджик

По време на срещата бяха раздадени и немалко картони от рефера Георги Кабаков - общо 8. Един от тях бе за офанзивния играч на Левски - Ивелин Попов, който ще пропусне гостуването на новака в елита Хебър, пише "Тема спорт". Двубоят на стадион "Георги Бенковски" е в неделя, 5 март, от 14:15 часа.

Бившият капитан на националния отбор ще бъде наказан за него. Срещу Лудогорец Попето получи петия си жълт картон от старта на кампанията. От групата на Лудогорец за мача на „Георги Аспарухов“ отпаднаха заради травми крилото Бърнард Текпетей и нападателя Матиас Тисера.

Големият риск, който Мъри е поел срещу Лудогорец

След равенството с разградчани Станимир Стоилов призна, че е поел голям риск с включването на Жереми Петрис, тъй като не е бил напълно възстановен за игра. Именно Петрис бе сред най-добрите за "сините". Въпреки че имаше момент на неточност, през останалото време се отчете в много важни намеси в отбрана, а освен това не спираше да се включваше в нападенията на тима си. Самият Стоилов бе доволен от двубоя, като за пореден път обяви, че когато терените са добри, то Левски е конкуренция на най-силните отбори.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички