Приема ли Ботев Пловдив Левски на "Колежа"? Отговорът на кмета на града


Приема ли Ботев Пловдив Левски на "Колежа"? Отговорът на кмета на града
Снимка: botevplovdiv.bg

2269 0

В средата на седмицата феновете на Ботев Пловдив за пореден път бяха обнадеждени, че скоро, заедно с отбора на сърцето си, ще могат да се завърнат в обновения си дом.

От разпространилия се слух стана ясно, че има вероятност "канарчетата" да открият съоръжението още тази пролет и по-конкретно - в домакинския си двубой с Левски, насрочен за 15-и април.

Това се случи, след като за строежа бе изтеглен поредният мултимилионен заем от Община Пловдив. На въпроса дали това е възможно да се случи отговори кметът на града Здравко Димитров, който често е обект на сериозни обвинения, касаещи забавената реконструкция на "Колежа".

"С такива темпове трябваше да се работи още преди време. Не искам да казвам дати, защото бяха казвани много. За мен е редно Ботев да взезе колкото се може по-скоро на стадиона и след това да се завършва цялостно", коментира той пред медиите, давайки надежда на "жълто-черните" привърженици.

"Реалистично е мачът с Левски в средата на април да е там. Този път не искам да избързвам с каквото и да е. Нека всички си свършат работата", допълни още Димитров.

Ето как коментираха от клуба отпускането на поредните милиони за "Колежа"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички