Станимир Стоилов: Не сме намерили лекарството за отбелязване на голове


Станимир Стоилов: Не сме намерили лекарството за отбелязване на голове
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2076 0

Треньорът на Левски - Станимир Стоилов даде мнението си след равенството срещу ЦСКА 1948 на стадион "Георги Аспарухов". Наставникът отново отбеляза проблемите на отбора си пред гола, като в пореден мач домакините изпуснаха над 4 чисти ситуации. 

"Общо взето стана една добра битка. Мисля, че нашият отбор игра по-лежерно през първото полувреме. Явно не сме намерили лекарството за отбелязване на голове. Натрупаха се много такива мачове. Само един гол също не е достатъчно."

Стоилов поздрави съперника, споделяйки, че ЦСКА 1948 изключително много се е подобрил от началото на сезона. 

"ЦСКА 1948 играха на добро ниво, добре се отбраняваха. Въпреки всичко, ние успяхме да намерим решение за пътя до вратата. Това са си наши проблеми и трябва да ги решим. Трябва да се подобряваме, въпреки многото проблеми, които имаме във фаза атака. "

Треньорът на Левски уточни, че контузията на Стефанов е след удар в глезена, в който до скоро той изпитваше проблеми, но повече информация няма как да се предостави, тъй като предстоят прегледи. 

Накрая, Стоилов уточни, че трябва много бързо да се подготви отбора за срещата с Черно море на "Тича" през седмицата, а обременяването заради пропуските би могло да се преодолее с "малко шанс и много работа". 

Ето как се разви срещата между Левски и ЦСКА 1948

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички