Греда: От Панама взеха играч на Етър, но не и Хосе Кордоба от Левски за битката с Меси


Греда: От Панама взеха играч на Етър, но не и Хосе Кордоба от Левски за битката с Меси
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2969 0

Селекционерът на Панама - Томас Кристиансен, обяви селекцията на северноамериканската страна за предстоящата дългоочаквана контрола с Аржентина. Срещата е предвидена за 23 март на стадион "Ел Монументал" в Буенос Айрес

Изненадващо обаче в групата на аутсайдера място не получи голямата звезда на родния Левски - Хосе Кордоба, като именно неговото възможно участие предизвика голям интерес в България.

Ситуацията около замесените

Любопитно е да се отбележи, че в крайна сметка за приятелския мач повиквателна получи играчът на втородизионния Етър - Мартин Моран. Той е един от 20-те футболисти, съставящи групата.

Този път Кристиансен е решил да даде шанс на местните футболисти, след като 14 от извиканите са от местното първенство, докато подвизаващите се навън са едва шестима.

Панама пристига в Буенос Айрес на 21 март, а два дни по-късно ще се изправи срещу Меси и компания на реновирания стадион на Ривър Плейт.

Вижте каква критика отправи Дидие Дешан към Аржентина!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички