От първо лице: Хосе Кордоба проговори за бъдещето си


От първо лице: Хосе Кордоба проговори за бъдещето си
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

2320 0

Един от качествените чуждестранни футболисти в Левски - Хосе Кордоба, безспорно предизвиква сериозен интерес с изявите си и е сред ключовите играчи в лагера на Станимир Стоилов. По последни данни за правата му има сериозни оферти и е въпрос на време ръководството да реши бъдещето му.

И докато в Левски има редица контузени бранители, а официална информация за панамеца няма - централният защитник сам обясни какво предстои пред него и в коя посока е насочил мислите си:

"Спокоен съм, не допускам слуховете за трансфер да влияят. Фокусиран съм върху представянето си в Левски и върху това да се представим максимално добре през пролетния дял от първенството.

В края на сезона искам да видя Левски на една добра позиция и да се класираме за Лигата на конференциите. Надявам се да го постигнем", сподели Кордоба пред NOVA.

Той сподели информацията преди петата и последна контрола за Левски в Дубай, където тимът прекара зимната си подготовка. "Сините" ще се срещнат в приятелски двубой с малайзийския Джохор от 16:00 часа в събота.

Вижте декларацията на Левски срещу Георги Иванов - Гонзо!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички