SportLive се оказа прав: Борислав Цонев няма да играе в Левски през 2022 г.


SportLive се оказа прав: Борислав Цонев няма да играе в Левски през 2022 г.
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

6426 0

Звездата на Левски Борислав Цонев се разделя с клуба и ще продължи кариерата си в Украйна. Още в края на ноември SportLive разкри, че Станимир Стоилов няма да разчита на Боби Цонев през 2022-ра - новина, която се прие с недоверие от голяма част от "сините" привърженици, но е напът да стане факт.

Във вторник стана ясно, че Левски е готов да се раздели с Цонев след проявен интерес от страна на борещия се за своето оцеляване Черноморец Одеса. Днес колегите от "Дспорт" потвърждават, че трансферът ще се осъществи: Борислав Цонев се е разбрал с украинците за личните си условия и ще премине със свободен трансфер.

До няколко дни се очаква Цонев да се раздели документално с Левски и да премине медицински прегледи в новия си клуб и да подпише договора си. Договорът на Борислав Цонев с Левски изтичаше през лятото, а ръководството на "сините" нямаше намерение да му го поднови, тъй като Стоилов е бил категоричен, че няма да разчита на него.

По информация на SportLive Станимир Стоилов няма намерение да разчита и на Радослав Цонев през пролетта, но на този етап не е известно дали се работи по евентуалното негово напускане. "Сините" са на лагер в Турция, а днес от клуба официално потвърдиха, че ще играят контрола с друг украински тим - Динамо Киев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички