Според Найджъл Робърта победата над Славия ще смъкне напрежението в Левски


Според Найджъл Робърта победата над Славия ще смъкне напрежението в Левски
Снимка: Оф. сайт на Левски

895 0

Левски победи трудно Славия с 1:0 и по този начин излезе на осмо място във временното подреждане в Първа лига. Найджъл Робърта вкара единственото попадение в мача след центриране на Марин Петков и след двубоя даде своята оценка за случилото се:

"Беше трудно наистина, мисля че започнахме добре. През второто полувреме играхме много силно. Мачът беше много по-различен. Имахме много шансове. Здравко удари греда на два пъти, търсихме гола.", заяви Робърта и добави:

"Доволен съм, че вкарахме, макар и късно. Мачът за Купата беше много по-различен. Тогава не играхме добре. Не бяхме достатъчно агресивни, не държахме топката достатъчно. Сега играхме много силно. Движехме топката и това беше много важно за победата. Мисля, че колкото по-дълго владееш, толкова повече съперникът тича и се изморява по-бързо.", каза нападателят и добави, че този мач ще даде самочувствие на него и на съотборниците му:

"Този мач ни дава достатъчно увереност за бъдещето и можем по-смело да погледнем към следващите двубои. Не знам на колко точки сме от топ 6. Мисля, че с тази победа стресът ще бъде намален.", завърши коментара си Найджъл Робърта.

Какво отговори на въпрос подавал ли е наистина оставка Славиша Стоянович, можете да разберете в ТОЗИ материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички