Стоянович за Робърта: Моята дума би трябвало да има значение


Стоянович за Робърта: Моята дума би трябвало да има значение
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

4524 0

Наставникът на Левски Славиша Стоянович намекна за неразбирателство между него и ръководството на Левски относно ситуацията с централния нападател на "сините" Найджъл Робърта, който е спряган за изходящ трансфер.

"Робърта е тук, но честно казано не знам какво става. Има разни приказки, но не искам да коментирам. Нека мине и утрешният ден и да видим в понеделник, защото мисля, че ако е тук в понеделник, ще остане и до юни. Надявам се да е така. Моята дума би трябвало да има значение, добре го казахте, но не искам сега да коментирам", коментира Стоянович на днешната си пресконференция преди двубоя с ЦСКА 1948 утре.

Стоянович допълни, че въпреки слуховете за трансфер, Робърта е изцяло концентриран върху представянето си за Левски. "Робърта е супер на тренировка, разигравам си него веднъж на седмица, много е мотивиран, ядосва се на себе си защо не вкарва голове. Аз само му пожелавам само да е по-спокоен и да не иска толкова много, за да е по-спокоен в наказателното поле", каза той.

"Сините" гостуват на ЦСКА 1948 утре от 17:00 часа на Националния стадион "Васил Левски". "Трябва да вкараме голове, мачът с Етър не беше добър за нас, но и Етър не е слаб отбор, за да очакваш да отидеш там и да спечелиш лесно. Имахме добри положения, но не бяхме напълно концентрирани в тяхното наказателно поле. От началото на подготовката имаме проблеми с реализацията, работим върху това на тренировките и се надявам по-бързо да започнем да вкараме голове, защото иначе губим точки".

"Имаме някои проблеми с контузии, сега ще видим какво става със Славчев, имаше някаква болка след вчерашната тренировка. Божинов цяла седмица не е тренирал, ще видим какво ще стане след днешната тренировка. През цялата подготовка тренирахме две схеми, сега трябва да видим на кои играчи можем да разчитаме и тогава ще изберем схемата. Не трябва много да се усложняват да се променят нещата всеки мач. Имаме две схеми, можем да ги променяме преди мач, по време на мач, същото е и с другите отбори. Трябва да намерим максимално доброто за нашия отбор и нашите футболисти", допълни словенският специалист.

Стоянович призна, че вторият му престой на "Герена" е по-труден от първия. "Сега е по-трудно, съвсем е различна и атмосферата, и напрежението, и качествата на футболистите. Особено на някои позиции няма сравнение, трябва да сме реалисти. Преди имахме футболисти като Обертан, Кабрал, Тиам, Холмар, футболисти, които могат сами да спечелят един мач. Имахме повече футболисти, които могат да вкарват голове, сега не е така и така е по-трудно. Тук сме, за да стабилизираме отбора и да направим по-добра атмосферата, за да играем по-добре".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички