Тодор Батков вярва, че Левски ще се завърне на мястото, което му се полага


Тодор Батков вярва, че Левски ще се завърне на мястото, което му се полага
Снимка: БГНЕС

1334 0

Тодор Батков отправи няколко съвета към Наско Сираков. В интервю пред "БНТ" той заяви, че Сираков трябва да е по-разумен в селекцията и да дава повече път на младите:

"Не си представям да издържам сега отбор в тази пандемия. Наско Сираков го преживява сега. Левскарската публика показа невероятна съпричастност, събраха се над 4 милиона под различна форма, това е уникално след 9 септември 1944 година. Разчисти се и отборът от играчи със съмнителни качества. Не си спомням обаче Левски да се е борил за оставане в първенството. Левски го е имало и ще го има - да се стягат! Да дават повече шансове на българските футболисти! Прекалихме с тия шестима чужденци, трябвало да се обиграват, времето не чака обаче.", коментира Батков и добави:

"Каквото е, това е. Ако младоците се издънят, бихме го приели. Продължаваме да обичаме Левски! Не предадох Левски за нито една секунда, може да съм правил грешки.", признава адвокатът.

Левски излиза днес срещу Славия в мач от 22-ия кръг в Първа лига. Срещата е с начален час 16:30ч. и ще може да бъде следена НА ЖИВО в страницата на Sportlive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички