ЦСКА 1948 опитал да вземе таланта на Левски, желан от Рома


ЦСКА 1948 опитал да вземе таланта на Левски, желан от Рома
Снимка: Оф. сайт на Левски

1586 0

Талантът на Левски Даниел Начев, към когото се заговори, че има интерес италианският Рома, призна, че наскоро е имал оферта от ЦСКА 1948. Той обаче вижда бъдещата си кариера на "Герена" или в чужбина.

"Чувствам се готов да започна с първия отбор на Левски, но трябва още да работя върху физиката си. Отношението на Петър Хубчев към мен е добро, но не знам кога ще получа шанс. Моето бъдеще е или в Левски, или в чужбина. Да, имах предложение от ЦСКА 1948, но на този етап предпочитам да остана в Левски", заяви Начев пред "България днес".

"Бих заминал за чужбина дори и на тази възраст, защото искам да се развивам. Разбира се, че се радвам на информациите за Ювентус и Рома. След като има интерес към мен, значи ме оценяват. Но с никого засега не съм говорил по темата. В Италия харесвам Милан, но като цяло любимият ми отбор е Барселона. И Левски, разбира се", допълни плеймейкърът.

16-годишният футболист признава, че любимият му футболист е Лионел Меси, но не обича да го наричат "Люлинския Меси", както е прякорът му. "Меси ми е любимият футболист, но не обичам да ми казват така. Предпочитам да използват името ми", категоричен е "синият" талант. А кой бивш играч на Левски се оказа брат на звезда на Атлетико (Мадрид) вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички