Стилиян Петров иска да работи с Павел Колев в БФС?


Стилиян Петров иска да работи с Павел Колев в БФС?
Снимка: БГНЕС

2004 0

Настоящият изпълнителен директор на Левски Павел Колев може да се завърне в БФС. Това ще се случи, ако легендарният Стилиян Петров спечели изборите за нов президент на футболната централа, пише "Меридиан мач". По принцип конгресът трябваше да се проведе през юни, но заради пандемията бе отложен за есента.

Самият Стенли все още не е обявил официално, че ще се кандидатира за поста. Според някои информации обаче именно той е фаворит за наследник на Борислав Михайлов. Първоначално Петров отричаше, но наскоро намекна, че обмисля вариант да се кандидатира за поста. "Радвам се, че името ми се спряга за този пост, но аз вече 20 години съм извън България, което донякъде е добре, но от друга страна не толкова. Президентът, който поеме нещата, трябва да бъде заобиколен от силен екип, при мен това в момента е проблем. Не мога да дам категоричен отговор, но трябва да анализирам още нещата. Дали въобще могат да се променят, дали хората искат нещата да се променят. Финално мнение мога да дам, когато има дата за конгрес. Ще обмисля сериозно нещата", сподели Петров.

Павел Колев дойде в Левски в началото на 2019 г. именно от БФС, където заемаше поста на зам.-изпълнителен директор. Няма съмнение, че в тази си роля той вършеше доста добре своята работа. Преди това Колев бе пресаташе на родната централа. Стилиян Петров и Павел Колев са се сближили около курса на УЕФА за управление на икономика на спорта, който бе създаден само за бивши футболисти и бившият халф завърши. Настоящият ръководител на Левски помагал много на Стенли по време на ученето. Както е известно, с новата диплома Петров вече има право да работи като генерален мениджър на европейски футболни клубове. Според запознати Колев вече се е свързал със Стенли и двамата обсъждат евентуална съвместна работа в БФС. А към кой талант на Ботев Пд имат интерес от Левски - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички