Двамата титуляри под въпрос за ЦСКА са АУТ за Левски! Илич с малко и "слаби" резерви


Двамата титуляри под въпрос за ЦСКА са АУТ за Левски! Илич с малко и "слаби" резерви
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1642 0

Въпреки равенството срещу ЦСКА 1948 в ЦСКА все още вярват, че титлата е постижима. Това обаче минава през задължителен успех в голямото дерби срещу Левски. След като бяха обявени стартовите състави на двата тима, се забеляза потенциален сериозен проблем за "армейците".

Силното оръжие на Илич - резервите, неутрализирано за Левски

Едно от най-силните оръжия на Саша Илич през сезона бе резервите, които се включват впоследствие. В този двубой обаче изглежда малко вероятно това да му послужи. А основната причина е, че двама ключови футболисти, които бяха под въпрос, не са се възстановили.

Става въпрос за Маурисио Гарсес и Джонатан Линдсет. За тях от клуба оповестиха преди няколко дни, че са със сериозни разтежения и под въпрос за срещата. Забеляза се обаче, че те дори не са сред резервите и явно не са готови за игра.

На тяхно място в състава се появиха Станислав Шопов и Жираир Шагоян, като вторият попадаше изключително рядко в сметките на Илич. Това обаче остави на резервната скамейка на ЦСКА едва шестима полеви футболисти в сравнение с осемте за Елин Топузаков.

Резерви за "червените" срещу "сините" са вратарят Димитър Евтимов и Асен Дончев, който наскоро се върна от контузия, Галин Минков, Джеферсон Телес, Дауда Бамба, Бисмарк Чарлс и Радослав Живков. От споменатите със сигурност не можем да отличим резерва, която Илич да е използвал и да е имала толкова значително и положително влияние.

Мачът започва в 18:45 часа на Националния стадион "Васил Левски"! Ще можете да следите дербито от Първа лига Левски - ЦСКА НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички