Солидна сума пристигна на "Герена" - феновете на Левски отново помогнаха


Солидна сума пристигна на "Герена" - феновете на Левски отново помогнаха
Снимка: Levski.bg

4930 0

Ръководството на Левски съобщи на своите фенове с публикация в социалните мрежи, че генералният спонсор на турнира за Купата на България е превел почти 100 000 лева в "синята" каса!

70 000 лв. е твърдата премия за спечелването на трофея, а още 24 283 лв. е допълнителният бонус от "депозитите от страна на „сините“ привърженици в рамките на специалната финална кампания в сайта на бранда".

Ето какво написаха от "синия" клуб:

"Генералният спонсор на турнира за Купата на България – Sesame.bg, преведе близо 100 000 лв. по сметката на „ПФК Левски“.

Като носител на трофея клубът получава общо 94 283 лв. Сумата се формира от твърдата допълнителна премия от 70 000 лв. в комбинация с депозитите от страна на „сините“ привърженици в рамките на специалната финална кампания в сайта на бранда, равняващи се на 24 283 лв.

Генералният спонсор на турнира поднесе своите поздравления към „ПФК Левски“ за истинския футболен празник, който тимът и неговите фенове сътвориха на националния стадион „Васил Левски“ и отправи пожелания за още по-атрактивен и изпълнен с емоции сезон 2022/23, в който ще се отбележат 85 години от създаването на надпреварата за Купата на България".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички