Стоилов постави голяма цел пред Левски за следващия сезон и оценка на отбора


Стоилов постави голяма цел пред Левски за следващия сезон и оценка на отбора
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2148 0

Треньорът на Левски Станимир Стоилов говори след шоу мача между двете формации на последните „сини приказки“ с него на кормилото на тима. Мъри отсече, че целта пред отбора за следващия сезон ще е шампионската титла.

Честит празник на всички левскари! Бях щастлив да видя тези футболисти. Това е най-успешният отбор в историята на Левски. Почти най-успешният. Такива футболисти като тях заслужават да са със златни букви в нашата история. Те, освен че бяха отлични футболисти, бяха и изключително интелигентни и умни хора. До болка обичаха Левски и обичаха да работят. Надявам се един ден отново да имаме отбор, който да стигне техните висини“, започна изказването си Стоилов.

Този мач беше венецът, шампионската титла за Левски. Толкова велики играчи отдавна не са се събирали на този стадион. Трябва да уважаваме историята, миналото, величието и всички хора, които са помагали на Левски. Това, че казвам истината за Левски не трябва да съм обиден или сърдит на някого. С Батков са ни чисто човешки отношенията. С него говорихме за бъдещето на клуба“, продължи той.

Оценката ми за сезона? По шестобалната - “добър”. Ако беше титла - 5. Ако бяха и двете - шест. Покачвам с още една единица и казвам петица“, отговори специалистът.

Целта през следващия сезон? Не вярвам, че някой няма да каже шампионска титла. Купата я оставяме за десерт. Да кажа, че сме най-силни - не можем. Минималната цел е евротурнирите”, обяви Мъри.

Той поясни, че би взел Жоазиньо обратно в Левски, но е леко притеснен от подобен трансфер.

 “Бих се радвал такива футболисти да играят в Левски, но се притеснявам от прекалено много играчи на възраст да няма бъдеще за Левски”, призна наставникът на „сините“.

А ето какъв бонус получи Мъри от генералния спонсор на клуба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички