Гриша Ганчев за спекулациите дали мачът с Левски за Купата е бил продаден


Гриша Ганчев за спекулациите дали мачът с Левски за Купата е бил продаден
Снимка: Оф. сайт на Литекс

2547 0

Във видеото, в което собственикът на ЦСКА - Гриша Ганчев, отговаря на въпроси на "червените" привърженици, бе засегната и темата около това дали финалът за Купата на България с Левски е бил продаден. Самият бос на "Армията" бе повече от категоричен в отговора си.

"Знам ги двете лица, които пуснаха опорката, но явно са се объркали, че и аз съм като тях. С какво да ме купи Наско Сираков. С голия си задник? И колко пари трябва да ми даде, за да продам мача аз на него? Свързвало ни 30-годишно приятелство... аз приятели нямам - имам добри познати. Най-добрият ми приятел е моето куче Пухчо. Ние карти да играем с Наско Сираков... стига. Ще я преживеем и тази опорка", сподели Ганчев.

"Второ, отборът ни е в насипно състояние. През пролетта по-слаб от нашия в цялата измислена Първа лига нямаше. Локомотив София трябваше да ни бие 3-4:1 на "Васил Левски". Сега, не мога да отрека, че що-годе колегите я търкалят там, но ще видим, ще дойдат и други мачове. Не е за първи път ЦСКА да пада от този противник, но няма и да е за последен. Но да видим каква е тенденцията в последните години".

"Аз като дойдох на "Армията", тенденцията беше много негативна за ЦСКА, а сега е доста положителна. Надявам се и така да продължи. В същото време - играят се наредени мачове нон стоп. В "Б" група да не говоря, а за "А" група в последните кръгове такъв смях настъпи, че... Разликата между мен и един друг бос във футбола е, че при мен всичко не е на всяка цена. Отдавна не е на всяка цена. Ако може по спортен път, без да пробиваме играчи на други отбори, без да купуваме цели отбори... да си спечелим".

"Още едно нещо - с моите възможности аз съм можел да напазарувам мачове, да напазарувам треньори, играчи, съдии, БФС... няма начин това да се получи, докато съм аз в ЦСКА. Това трябва да кажа на Инджов - дай тая година да изкараш кеш 5 милиона, аз да изкарам 5 милиона и ще започнеме - ще купим някой клуб до 20-ата минута да е 4:0 за нас. Няма как да се получи такова нещо. Казах го още преди 5 години - каквото си заслужим на терена, това е", допълни собственикът на "червените".

ВИЖТЕ ОЩЕ: Какво каза Гриша Ганчев за Стойчо Младенов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички