След разграбените за минути билети, Левски пуска допълнително и за Сектор "Г"


След разграбените за минути билети, Левски пуска допълнително и за Сектор "Г"
Снимка: Фейсбук страница ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSKI

3083 0

Феновете на Левски за пореден път показаха своята всеотдайност и ентусиазъм, като изкупиха билетите за реванша с двубоя с Шкупи за по-малко от час. Отпуснатите бройки онлайн пък бяха разграбени за минути.

Допълнителни билети на "Герена"

Заради това от ръководството на "Герена" е взело решение да пусне в продажба и възможните 1000 пропуска за сектор "Г", информира "dsport". Припомняме, че УЕФА взе решение да няма гостуващи фенове след напрежението и проблемите, които имаше в двубоя в Скопие.

„Европейската футболна централа предприе спешни мерки за недопускането на гостуващи привърженици на двубоя реванш от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите между ПФК Левски и ФК Шкупи (Северна Македония), който ще се състои на 3 август, четвъртък, в София.

Това се случи в резултат на официалното писмо от президента на Българския футболен съюз Борислав Михайлов до ръководството на УЕФА, в което бяха изразени опасения за сигурността и опазването на обществения ред по време на двубоя, ако фенове на ФК Шкупи бъдат допуснати на трибуните на ст. „Георги Аспарухов“ в светлината на сериозните проблеми, провокации и инциденти, до които се стигна по време на първия двубой в Скопие", гласеше съобщението.  А от Левски пък пуснаха тематични патриотични артикули точно за идния мач с Шкупи.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички