2 в 1: Патриотична идея пълни касата на Левски, докато обединява феновете срещу Шкупи


2 в 1: Патриотична идея пълни касата на Левски, докато обединява феновете срещу Шкупи
Снимка: levski.bg

4004 0

Ръководството на Левски представи страхотна инициатива преди европейския реванш с македонския Шкупи от втория квалификационен кръг на Лига на конференциите. 

"Сините" ще довършват работата си в четвъртък вечер на "Герена" след 2:0 в първия мач. Феновете пък ще може да се снабдят с патриотични артикули преди първия съдийски сигнал, които са пряко свързани с клуба. 

Става въпрос за трибагреник на България, тениска и шал, които също са свързани с родината, но в себе си съдържат и "синята" идея. Те ще имат за цел да обединят феновете в битката. 

Съобщението на Левски

"Левскари, в четвъртък предстои нова битка, в която да направим решителната крачка напред в Лигата на конференциите. След победата в Скопие и доминацията на „сините“ привърженици по трибуните е време да изковем заедно нова европейска вечер на триумф. 

Обединени отбор и публика да постигнем успех и да продължим да представяме по най-добрия начин „Левски“ и България. В тази връзка в деня на реванша срещу „Шкупи“, в официалния магазин на „ПФК Левски“ ще ви очакват специално създадени за срещата артикули, които да обединяват клубната и националната ни принадлежност. На 3 август нека облечем с гордост сините фланелки и да развеем трибагреника.

За „Левски“ и за България!", написаха от ръководството на Левски в социалните мрежи. 

Вижте към какъв играч се е прицелил Левски през това лято!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички