Славко Матич след хикса на "Герена": Ще се радвам, когато бием Левски с 3:0


Славко Матич след хикса на "Герена": Ще се радвам, когато бием Левски с 3:0
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1872 0

Старши треньорът на Септември София Славко Матич коментира представянето на своя отбор при равенството 1:1 срещу Левски в приятелски мач, игран на стадион „Георги Аспарухов“.

Той разкри и какви са проблемите в неговия тим: „Стомашен вирус има в отбора. Реди Каса пък е контузен. Капитанът Кабов ще отсъства най-малко месец. 6-7 футболисти бяха с вирус. Благодаря на г-н Стоилов, че се съгласи да играем само 60 минути“.

„Ще се радвам, когато бием Левски с 3:0. Днес имахме 6-7 момчета до 18 години, имахме играчи от отбора до 17 години. Защо тези момчета да не се радват, Левски е голям клуб. Тези 2 седмици работихме доста и засега всичко върви по план“, каза още Матич.

Наставникът на Септември коментира и малкото време преди началото на новия сезон: „Обикновено имаме 5 седмици, но сега са по-малко и затова се натоварваме повече сега. Колко ще сме готови, началото на шампионата ще покаже. Очаквам добър мач с Лудогорец, защото се изправяме шампиона на първото ниво на българския футбол срещу шампиона на второто ниво“.

„Абсолютно, аз казах на момчетата, че всичко зависи от нас. Трябват нови играчи в защита, трябва ни един централен защитник и един десен защитник“, заяви Матич относно нуждите на отбора.

Накрая Матич потвърди, че Септември София ще домакинства на Националния стадион: „Да, на стадион „Васил Левски“ ще играем. Казах на момчетата, че са най-важни. Където ни пратят от БФС, там ще играем. Днес също играехме като домакини тук, защото не се бранехме и не разчитахме на контраатака“.

Станимир Стоилов пък не спести критики към футболистите на Левски (подробности четете в линка).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички