Мъри Стоилов след мача със Септември: Искам по-сериозно отношение от играчите


Мъри Стоилов след мача със Септември: Искам по-сериозно отношение от играчите
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2103 0

Станимир Стоилов говори пред камерите на "Diema Sport 2" след равенството на неговия Левски със Септември (София). Специалистът имаше какво да каже и не спести нищо на своите футболисти.

Ето какво каза Стоилов:

"Мисля, че младите играчи се представиха на добро ниво. Имаха нужното желание, вижда се къде трябва да работим. Съжалявам, че така се наложи, но Септември си имаха доста проблеми, по тяхна молба мачът бе 60 минути. Щеше да бъде по-добре да изиграем по 45 минути, но трябва да се влиза в положение с противниковия отбор".

"През второто полувреме имахме изключително сериозни проблеми в играта ни защита. Там не подходихме достатъчно отговорно, в атака имаше по-добри неща, но защитата не беше на добро ниво. Естествено трябва да продължим да работим на тази тема. В последната линия защитниците изключително леко и безотговорно допускаха положения пред нашата врата. Имаше малко несериозно отношение от играчите. Естествено това е проблем, който аз трябва да си реша, играчите нямат вина".

"И тримата нови се стараят, има къде да се разработят, и тримата трябва да повишат играта си в защита. В атаката имаме по-силни прояви, но това са неща, които ще работим. Нямаме нужда от нови попълнения и не искаме да харчим излишни финанси. Единствено по-млади играчи за втория отбор ще търсим, които до 6 месеца да можем да наложим в първия тим. Там ще търсим попълнения, които да развиваме".

"Не трябва да се успокояваме с тази група, искам по-сериозно отношение от играчите и на тренировка, и в контролите. Сериозен разговор ще имам с футболистите. С тази игра и втородивизионен гръцки тим няма да можем да бием, да не говорим за ПАОК. Играта във фаза защита трябва да е безупречна".

"Не е проблем, че ги няма няколко човека, тези играчи тук могат да играят много по-добре. Без игра в защита няма как да се развиваме в атака. На този етап УЕФА е определила "Георги Аспарухов" за мача с ПАОК. Няма да играем на Националния стадион”, завърши Мъри.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Ето какво каза новото попълнение на Левски за предстоящите мачове с ПАОК.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички