Наско Сираков: Мъри и Херо ще са интересна двойка в националния отбор


Наско Сираков: Мъри и Херо ще са интересна двойка в националния отбор
Снимка: Levski.bg

2684 0

Собственикът на Левски Наско Сираков коментира възможността Димитър Димитров - Херо да стане селекционер на националния отбор по футбол с помощник Станимир Стоилов - предложение, което направи самият старши треньор на "сините". Според Сираков, Мъри и Херо ще бъдат "интересна двойка", която може да свърши "изключителна работа".

"Интересна двойка ще са Херо и Мъри в националния отбор, сигурен съм, че ще свършат изключителна работа, ако те се заемат с тази задача", каза Наско Сираков пред програма "Хоризонт" на БНР.

Що се отнася до жребия на Левски в Европа, Сираков заяви: "Моят любим отбор в Гърция е ПАОК. Щастлив съм, че ще играем именно срещу тях. Според мен това бе възможно най-тежък противник за Левски на този етап от турнира. Със сигурност и на ПАОК няма да им е лесно срещу нас."

"Ще направим всичко възможно да играем домакинството си на стадион "Васил Левски". Правим го, за да може колкото се може повече наши привърженици да присъстват на този сериозен мач. Левски ще се опита да се намеси в борбата за титлата."

"В близките часове се надявам сагата с Филип Кръстев да приключи. Всичко е договорено и той трябва да остане футболист на Левски. Финансовото състояние на Левски все още е тежко. Малко по-малко се появява светлинка в тунела."

С Петър Хубчев приключихме взаимоотношенията си. Демоклевият меч за Левски е НАП. Там имаме задължения и не ги крием", завърши Сираков. Съвсем скоро се очаква Петър Хубчев да разкрие и своята истина за случилото се в Левски (подробности четете в линка).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички