Попов: Ние сме Левски, имаме големи шансове срещу ПАОК


Попов: Ние сме Левски, имаме големи шансове срещу ПАОК
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1736 0

Новото попълнение на Левски Ивелин Попов говори след равенството 1:1 срещу Септември София в контрола, играна на стадион "Георги Аспарухов". Нападателят определи шансовете на клуба срещу гръцкия ПАОК в Лигата на конференциите като "много големи".

Бившият капитан на националния отбор на България направи своя неофициален повторен дебют за родния си клуб, като дори асистира за изравнителното попадение на "сините". 

"Беше доста приятно и като игра, особено в атака се получиха интересни неща. Тренираме само от десет дена, всеки идва в различно физическо състояние и затова са тези контроли. Трябваше да победим заради феновете, които бяха дошли, но така се получи и не успяхме. Възстановявам се, още от първия ден тренирам. Всичко е отшумяло и се готвя на 100%", започна Попов.

"Да не забравяме, че в предни позиции имаме още Кръстев, Краев, Илиян, радвам се, че имаме бързи и технични играчи в атака. Трябва обаче да помагаме и в отбранителните действия. Трябва да го правим, а не само да атакуваме. Ако го направим, Левски ще изглежда добре"

"Треньорът много добре знае къде трябва да играя. Където види, че съм най-полезен за отбора, там ще играя. Аз нямам никакви претенции. Шансовете са много големи срещу ПАОК. Ние сме Левски, сериозен клуб. Не можем да се притесняваме от никого. Излизаме на терена и каквото сабя покаже. Няма никакво притеснение", завърши опитният нападател.

Вижте как се разви контролата между "сините" и Септември!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички