Славиша Стоянович: Левски не игра добре


Славиша Стоянович: Левски не игра добре
Снимка: LAP.BG

1472 0

Славиша Стоянович показа, че през 2021 година ще е абсолютен максималист към представянето на Левски и ще настоява за много по-добра игра от това, което "сините" демонстрираха при успеха с 2:0 над Монтана в неделя вечер. Сръбският наставник остана доволен от успеха, но не и от играта, като беше критичен към показаното от тима в началото на срещата. 

"Искам да благодаря на всички, които изчистиха терена. Не беше лесно. Три точки са три точки, но искам да съм честен. Не играхме, както ми се иска. Трябва ни много работа и концентрация, за да вдигнем Левски на по-високо ниво. Играта не беше такава, каквато искам аз. Допуснахме много положения пред нашата врата през първите 15 минути. Трябва да се по-бързи в реакциите, пасовете и по-агресивни", каза пред "Диема спорт" треньорът на Левски. 

"Мисля, че вкарахме двата гола в точните моменти. Головете бяха хубави, не мога да кажа нищо друго. Трябва да контролираме повече топката и да сме по-концентрирани. Трябва да имаш компактност през всички 90 минути. Може и студеното време да е оказало влияние, но това не е оправдание.

За началото на пролетния дял резултатът е добър. Новите играчи трябва да влязат във форма. Мисля, че Миколич е най-близо до това. Не мога да кажа кои ще са титуляри в защита. Имаме добра конкуренция", допълни още треньорът.

Левски спря серия от 4 поредни двубоя без да спечели в шампионата, като се оказа, че Валери Божинов е с ключова роля, въпреки че не записа и 1 секунда в мача (каква - последвайте линка). 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички