Неочакваната роля на Валери Божинов за триумфа на Левски, и то без да играе


Неочакваната роля на Валери Божинов за триумфа на Левски, и то без да играе
Снимка: LAP.BG

5783 0

Левски стартира годината с триумф с 2:0 над Монтана у дома, а безспорно с важна роля за победата беше Здравко Димитров - авторът на първия гол в мача. Фланговият футболист обаче разкри любопитна история за своето попадение. 

Димитров разказа след двубоя на "Герена", че Валери Божинов му е дал да играе с неговите бутонки и му е казал, че със сигурност ще вкара гол с тях. Така без дори минута на терена опитният нападател е имал ключова роля за успеха на своя тим. 

"Вкарах с обувките на Божинов, той ми ги даде и ми каза, че ще вкарам с тях. Научавам много неща от него всеки ден и след всяка една тренировка", каза Димитров, обяснявайки защо е отишъл да поздрави Божинов след гола си във вратата на Монтана. 

"Играхме по-добре, бяхме домакини и надиграхме противника. Треньорът вярва в мен, имаме страхотен колектив и играхме много добре днес. Надявам се да побеждаваме във всеки един мач", допълни още крилото на "сините". 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички