Славиша Стоянович коментира тежките метеорологични условия и мотивацията в Левски


Славиша Стоянович коментира тежките метеорологични условия и мотивацията в Левски
Снимка: Vladimir Stoyanov / LAP.bg

778 0

Наставникът на Левски Славиша Стоянович говори на пресконференция преди подновяването на двубоите от Първа лига за "сините". Те се изправят срещу Монтана, а Стоянович коментира тежките метеорологични условия, както и мотивацията в отбора.

"Трябваше да затегнем редиците в отбрана. Искам всички играчи да останат в отбора, да няма напуснали. За съжаление, Матео Стаматов пак е контузен. Преди три дни той получи травма. В понеделник ще отиде в Барселона при доктора, който го оперира преди време, и ще стане ясно какво е състоянието му. Има футболисти, които не са максимално подготвени. Включително тези, които пристигнаха сега в отбора. Двама от новите могат да играят срещу Монтана. Гледал съм две контроли на Монтана. Имат отбор, който знае какво иска. Компактни са и имат двама-трима футболисти с добри качества. В такава позиция сме, че всички, които идват на "Герена", играят с пределна мобилизация.

Видяхме и днес във Враца в какво състояние беше теренът. Тук имаме отопление, но ако вали сняг цяла вечер, пак ще бъде проблем. Трудно е за всички отбори що се отнася до времето, предвид студа, трябва да играем, отборът, който е по-умен, ще извлече предимства, по-трудно е когато е такова времето, трябва да се ориентираме по-бързо, футболът се играе и на сняг, и на студ.

Отборът има много голяма мотивация, всеки иска да покаже всичко от себе си, трябва да пробваме да играем по-хубав футбол, агресивен футбол, да събираме точки. Аз мисля само за футбол, футболистите мислят само за футбол, всичко е ок в момента, клубът дава и подкрепа и всичко. Всеки следващ мач е много важен. Най-сериозният мач е утре, а след него следващият става още по-важен. Сега виждам, че се движим в правилната посока" - сподели той.

А преди дни Левски пусна виртуални билети за мача с Монтана.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички