Славиша Стоянович коментира очакванията си за мача със Славия


Славиша Стоянович коментира очакванията си за мача със Славия
Снимка: Официален сайт на Левски

846 0

Утре Левски се изправя срещу Славия в мач от 1/4-финалите на турнира за Купата на България. Старши треньорът на "сините" коментира очакванията си за двубоя пред клубната телевизия:

"Ние трябва да сме готови за всеки мач. Трябва да играем на максимума на своите възможности във всяка среща и нямаме право на оправдания. Мотивацията за мача е добра, но имаме проблеми с групата. Ще видим след последната тренировка, но по принцип (б.а. - положението) e много тежко.", заяви Славиша относно контузените си играчи и това дали някой от тях ще успее да се възстанови навреме за двубоя със Славия.

"Всеки отбор има своите силни страни и играчи. Славия има опитни играчи на фланговете и в средата на терена, които са играли много мачове и трябва да сме внимателни. Надявам се времето и теренът да са добри за игра. Ние ще трябва да сме готови и да се адаптираме към всякакви условия за игра."

"Искаме да намерим и да наложим нашата философия, ако е възможно. Искаме ние да диктуваме темпото. Този тип мачове са много трудни, специални, уникални... който загуби - отпада. Ние трябва да сме максимално внимателни и да подходим умно.", заяви Стоянович на въпрос как ще играе Левски срещу Славия и за пореден път каза, че за Левски всеки мач е най-важен.

Славия приема Левски утре от 18:30ч. на стадиона в квартал "Овча купел". Срещата ще може да бъде следена НА ЖИВО в сайта на Sportlive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички