Славиша Стоянович призна, че Левски е можел и да загуби от Ботев Пловдив


Славиша Стоянович призна, че Левски е можел и да загуби от Ботев Пловдив
Снимка: Официален сайт на Левски

1341 0

Левски и Ботев Пловдив завършиха 2:2 в мач от 20-ия кръг на Първа лига. "Сините" стигнаха до обрат от 0:1, но през второто полувреме Ботев отново изравни, а накрая дори имаше и възможността да спечели мача. Славиша Стоянович призна след мача, че неговият отбор е имал късмета да не загуби:

"Такива грешки в защита и халфовата линия не съм очаквал. Това е причината да не спечелим. Имахме късмет, че не загубихме. Искам да бъда реалист - така не можем да играем, в никакъв случай. Това са детски грешки, не беше веднъж, а 3-4 пъти. Не знам какво да кажа. Мога само да се извиня на фенове. Толкова дезорганизиран отбор не съм очаквал, че може да се направи".

"Направихме добър анализ на Ботев. Знаехме как ще играят. Имахме схема на игра. Знаем, че те имат качествени футболисти. Нямахме отговор на играта на Атанас Илиев. В последните 3 дни се контузиха трима крайни защитници, но това не е оправдание. Със сигурност ни докара проблеми, но това е футбола - трябваше да намерим решение".

Накрая Славиша Стоянович каза, че отборът не може да разчита само на Найджъл Робърта, а трябва и останалите играчи да полагат повече усилия:

"Не може да чакаме само Робърта да вкарва голове. Това е задача и на халфовете, и на крилата. Отбор, който се надява само един играч да бележи няма как да бъде добър", завърши Стоянович.

А с какъв екип ще играе Левски от следващия сезон, вижте ТУК

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички