Какво е направил Славиша Стоянович на полувремето, за да преобрази Левски?


Какво е направил Славиша Стоянович на полувремето, за да преобрази Левски?
Снимка: Vladimir Stoyanov / LAP.bg

1599 0

Наставникът на Левски Славиша Стоянович говори след победата за своя тим с 3:1 над Ботев Враца. Специалистът призна, че неговият отбор е имал късмет, че домакините не са вкарали положенията си за 2:0, а на полувремето е съставил план, чрез който е преобразил "сините".

"Днес видяхме две лица на Левски. Първото полувреме не бяхме агресивни, въпреки че знаехме къде идваме и знаехме, че Ботев Враца ще играе агресивно. Загубихме тотално първите 20 минути от мача, имахме и малко късмет да не вкарат дузпата, защото от 0:2 трудно щяхме да реагираме. Малко по-малко все пак успяхме да отвърнем на удара. На полувремето направих план и казах какво трябва да направим, ако искаме да спечелим мача.

Искахме да вземем повече първи и втори топки, да покажем агресия и характер, да търсим бързо гол и да не се отказваме до края. Доволен съм от реакцията на отбора. След нова контузия на защитник, ще трябва да правим нови ротации. Да, това е лицето, което искам да виждам от Левски, но през всичките 90 минути, не само в един мач.

Не знам нищо за състоянието на Монсалве, чакат изследвания. Имаше кръв от устата, надявам се да не е нищо сериозно. Много играчи ми липсват в защита. При Сулака ще трябва много време. Няма изобщо да е готов за тази седмица, след това има пауза за национални отбори. Дано по-бързо идва рехабилитацията, но ще отнеме доста време.

Трябва да гледаме мач за мач. Трябват ни победи, за да се изкачим напред в класирането. Колкото сме близо до първата шестица, толкова сме близо и до дъното. Трябва да печелим мач по мач и да не мислим за сметки и математика. Всеки футболист трябва да мисли за победата" - сподели Стоянович.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички