Славиша: Явно е, че имаме проблеми на вратарския пост


Славиша: Явно е, че имаме проблеми на вратарския пост
Снимка: Официален сайт на Левски

3245 0

Старши треньорът на Левски Славиша Стоянович призна, че съществува проблем на вратарския пост на "сините". Селекционерът отново бе запитан за представянето на Митрев, който допусна ужасяваща грешка по време на мача.

"Не знам как да ви отговоря за вратарския пост. Нека да преспим и утре с треньора на вратарите и останалия щаб да направим анализ. Явно е, че имаме проблеми на този пост", сподели Стоянович след победата над Ботев с 4:1.

По отношение на двубоя с пловдивчани наставникът заяви следното: "Труден мач за нас, отборът на Ботев е добър с класен треньор. След отпадането от Купата искахме да покажем добра игра и мисля, че успяхме. Много важни бяха днес трите точки и честитя победата на момчетата. На почивката бях директен и кратък, трябваше да неутрализираме опасните има играчи." 

Славиша Стоянович отново подчерта чудесната подкрепа по трибуните от страна на "сините" запалянковци: "Имаме отлична подкрепа от феновете във всеки мач. Опитваме се да даваме на публиката офанзивен футбол и това се харесва на хората." 

Междувременно голмайсторът на "сините" Станислав Костов сподели, че Левски притежава "шампионски манталитет". Какво каза още стрелецът, може да прочетете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички