Ситуацията в Левски за 6 важни играчи: Едни се връщат, друг е аут


Ситуацията в Левски за 6 важни играчи: Едни се връщат, друг е аут
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

9336 0

Старши треньорът на Левски Николай Костов така и не може да окомплектова състава, който желае вече доста седмици. След успеха над Дунав в Русе за Купата на България се завръщат важни футболисти, но има и нова липса, докато други двама остават под въпрос.

Както е ясно, Хосе Кордоба не бе наличен заради ангажиментите с Панама - той, както и Жереми Петрис, който бе наказан заради натрупани жълти картони, са на линия за следващия мач. Той ще бъде столичен сблъсък с Локомотив Пловдив.

Наказан за него обаче ще бъде Илиян Стефанов, който получи директен червен картон срещу Дунав. Изглежда силно вероятно Джавад Ел Джемили да запише игрови минути. Той бе в групата за Дунав, но не взе участие.

Ел Джемили се възстановяваше от травма, като такава е ситуацията и с по-дълготрайно контузения Уелтън. По информации от последните дни все пак се очаква и бразилецът да бъде готов за игрови минути срещу столичните "железничари", но и двамата остават под въпрос.

Колкото до ситуацията с крайния бранител Цунами, за него колегите от dsport информират, че няма да е готов за игра, тъй като още се възстановява от травмата си. Мачът с Локомотив София е в понеделник, 27 ноември.

Междувременно се появи информация, че Левски е близо до трансфер на играч от Първа лига, но не иска да плати съвсем символична сума за него.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички