Как ще стане? Левски на прага на трансфер, но не иска да плати символична сума?


Как ще стане? Левски на прага на трансфер, но не иска да плати символична сума?
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

4154 0

Ръководството на Левски вече мисли върху селекцията си по време на предстоящия зимен трансферен прозорец. "Сините" не се представиха по най-добрия начин през летния такъв и ще желаят да компенсират.

Един от желаните от тях футболисти е вратарят на Пирин Максим Ковальов. Сделка със стража на "орлетата" изглежда напълно възможна и по силите на клуба, който обаче не желае да плати и стотинка, пише "Тема Спорт".

На контра

От информацията става ясно, че столичани искат да отмъкнат 23-годишния състезател без пари. Неговият договор с благоевградчани изтича през идното лято, а се твърди, че тимът скоро ще предложи той да бъде удължен.

Същевременно обаче в контракта на играча е заложена откупна клауза на стойност 75 хиляди евро - напълно символична цена за отбор като Левски. Въпреки това, на "Герена" се противят и нямат намерения за плащат.

По подобен начин "сините" се опитаха да "откраднат" и друг играч на Пирин съвсем наскоро в лицето на Чебраил Макрецкис. Тогава обаче удариха на камък, а халфът остана верен на своя отбор.

Междувременно Николай Костов заговори за най-големия проблем на столичани.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички