Делото между Левски и Мъри Стоилов се прекратява


Делото между Левски и Мъри Стоилов се прекратява

1641 0

Наско Сираков потвърди, че е прекратено делото, което Станимир Стоилов водеше срещу Левски. При Стоилов искът е за 70 хил. лева, като се очаква делото да продължи през есента.

"Постигнах споразумение със Станимир Стоилов да прекратим това срамно дело, което клубът води срещу него, защото той е най-успешният треньор в историята на Левски. Не можем да се отнасяме така към най-заслужилите хора. Той никога не си ги е поискал. В управлението на Левски ще влязат експерти, професионалисти и легенди, които съм сигурен, че ще работят така, както ще работя аз - без нито една стотинка", заяви Сираков на пресконференцията си.

"Водим разговори за спонсори и рекламодатели всеки ден, но виждате, че бетинг компаниите са в позиция на ослушване, след като се заговори за нов закон за хазарта, който по мое лично мнение ще се отрази изключително негативно не само на българския футбол, но и на българския спорт. За всеки един договор ще бъдете уведомявани от пресслужбата на клуба", допълни той. Също така той заяви, че част от акциите ще прехвърли и на Тити Папазов - ето какъв процент.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички