Удар по Левски, Симеон Славчев е с нова травма


Удар по Левски, Симеон Славчев е с нова травма
Снимка: Официален сайт на Левски

1413 0

Халфът на Левски Симеон Славчев отново е контузен. Той е получил травмата в навечерието на първия полуфинал с Локо Пд за купата. Изглежда, че това е и причината да не попадне в групата за двубоя.

Полузащитникът дойде на „Герена“ през зимата, но оттогава постоянно е измъчван от травми. В края на подготовката той счупи пръст на крака. След това в дербито с ЦСКА (0:0) контузията му се усложни и се наложи да бъде опериран.

Славчев бе титуляр в първия мач след рестарта на шампионата – 0:1 от Лудогорец, но отново са се появили проблеми. Треньорът Петър Хубчев пък предпочете да не включва в групата за гостуването на Локомотив (Пд) Деян Лозе, пише "Тема спорт".

Той лекуваше травма, но взе участие в две занимания преди сблъсъка на „Лаута“. Въпреки това привлеченият през зимата флангови играч не бе сред 18-те. а пейката ги нямаше и крилата Насиру Мохамед и Здравко Димитров. Първият със сигурност напуска клуба след края на кампанията.

Всичко интересно около първата пресконференция на Наско Сираков като президент на клуба -вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички