Сираков: Трябва да си прехапя езика, за да искам пари за дълговете ни


Сираков: Трябва да си прехапя езика, за да искам пари за дълговете ни

1782 0

Легендата на Левски Наско Сираков определи като "срамно" искането за помощ от премиера Бойко Борисов заради дълговете на "синия" клуб. Той е категоричен, че с такава фенска маса

"Левски няма само пасиви и дългове. Левски има активи, има футболисти, които струват пари. Левски има телевизионни права, има приходи от билети. За 2020 година, до момента, в най-тежкият момент на света, са събрани над 840 хиляди лева от билети и карти. Няма да ходим да молим премиера, срамно ми е дори да си го помисля. Той да не е банкова институция. Той може да помогне само с логистика, защо някой не отиде при него с такива идеи. Трябва да си прехапя езика, за да искам пари за дълговете ни.

Ние със сигурност ще се оправим и ще успеем, но големият проблем е след три години да не дойдем пак тук. Да имаме ясна стратегия, ясна визия как ще изглежда Левски след 1, 2, 5 години. Прозрачността е най-важна. С тази фенска маса, която направи чудеса, всички спонсори ще дойдат сами", заяви Сираков в "120 минути" пред bTV. Той обяви, че е готов да вземе акциите, но все още не са му обещани и отправи призив към Васил Божков.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички