Синът на Георги Аспарухов: Левски се нуждае от прозрачност, за да се спаси


Синът на Георги Аспарухов: Левски се нуждае от прозрачност, за да се спаси
Снимка: sinyabulgaria.org

1776 0

Синът на легендата на Левски Георги Аспарухов - Андрей, коментира ситуацията около "синия" клуб. Според Андрей Аспарухов Левски се нуждае от прозрачност, за да се спаси и да съществува нормално.

"Това е един път, който Левски извървя последните 7-8 години и е с предизвестен край. Един клуб като Левски се вкара в политически цикъл и се стигна до момента да се спасява от тези, заради които клубът е на такова високо ниво - фенове, ветерани", заяви Андрей Аспарухов в предаването "120 минути" по bTV.

От какво се нуждае Левски, за да се спаси, Аспарухов посочи една дума: "Прозрачност. От хора, които обичат и милеят за Левски. Не е нужно да си левскар, за да рекламираш там. Левски има нужда от такива хора."

"Опитвам се да стоя далеч, както всички обичат Левски, защото това не е наша работа. Аз гледам моя отбор да губи. Тези неща с акциите са използване на Левски. Политически причини да се вкарват в един спортен клуб е неуместно", добави Аспарухов.

А какво каза Наско Сираков за кризата в Левски и ще вземе ли акциите на "сините" - четете в този материал на SportLive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички