Сираков потвърди, че иска да вземе акциите на Левски и отправи призив към Божков


Сираков потвърди, че иска да вземе акциите на Левски и отправи призив към Божков
Снимка: БГНЕС

2674 0

Една от големите фигури в историята на Левски Наско Сираков потвърди, че е готов да вземе акциите на "синия" клуб и призова Васил Божков и Георги Попов да направят последната крачка, с която да останат в сърцата на феновете. Най-вече след силната финансова година, след като двамата намалиха дълговете.

"Аз го заявих в четвъртък на господин Васил Божков и в петък на Георги Попов, че съм готов да получа акциите. Това мое решение да се обадя дойде след това, което се случи в сряда. Това е може би най-ужасното в историята на Левски, това беше подигравка с името на Апостола, с имената на тези момчета, които създадоха Левски преди 106 години, подигравка с Гунди и КОтето. И с много други с мен, Гонзо, Павката", заяви Сираков пред bTV в "120 минути".

"Акциите на Левски не могат да бъдат оръжие, те са инструмент да се работи в името на Левски. Това ме накара да потърся връзка с Васил. Ядно съм заразил, че нямам работа да разговарям с премира на България. Чувствах оещ в сряда, че той няма да ги вземе акциите. Той няма право да ги вземе, нищо, че е заявявал, че е фен на Левски. Той е министър-председател на всички отбори, но бях сигурен, че няма да ги вземе. Прочетох много мнения, това са неща, които юристите трябва да решат. Но аз заявявам, че съм готова да ги взема. Губи се време, а часовникът тик-така и то назад. Левски не е създаден да се спасява, а да успява. Времето ни притиска и нищо не можем да направим без акциите.

На Васил и на Жоро те направиха изключително много през тази една година. Те намалиха на 16 млн. дълговете, което е фантастичен резултат и ги призовавам да направят последната крачка, за да останат завинаги в сърцата на нашите фенове", допълни той.

НА ЖИВО: Всичко около ситуацията с акциите на Левски

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички