Сираков се е разбрал за намалените заплати с играчите, които остават


Сираков се е разбрал за намалените заплати с играчите, които остават
Снимка: БГНЕС

2365 0

Главният акционер в Левски Наско Сираков е изпълнил една от основните задачи, които си постави при завръщането си в клуба като собственик. Той се е договорил с част от футболистите за намаляването на заплатите им, съобщава "Тема спорт". Българските играчи са 'влезли в положение на клуба", а сред чужденците, приели да останат срещу по-ниска заплата, е защитникът Янис Каргас.

От следващия сезон бюджетът на "сините" ще бъде сериозно свит, затова предложените заплати на играчите са драстично намалени. Освен това предстои раздяла с част от играчите и продажбата на други. Заради намалените заплати от тима си тръгват Насиру Мохамед и Франко Мазурек. Те са били уведомени, че могат да си тръгнат когато пожелаят, а дължимото ще им бъде изплатено.

Футболистите, на които ще се търси нов отбор, за да се понапълни клубната каса, са Холмар Ейолфсон, Паулиньо, Найджъл Робърта и Станислав Иванов. Последните двама може да бъдат продадени до десетина дни, тъй като интересът към тях е най-голям. А към кой играч на Левски има интерес от Италия вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички