Тодоров: С всеки следващ мач нещата се влошават


Тодоров: С всеки следващ мач нещата се влошават
Снимка: Официален сайт на Левски

1532 0

По-рано тази вечер отборът на Левски допусна поражение с 1:2 при домакинството си на Локомотив Пловдив в двубой от последния кръг на Първа лига. По този начин „сините“ се простиха с шансовете си за участие в Лига Европа, след като бяха изпреварени от Славия на третото място в класирането.

След срещата треньорът на Левски Георги Тодоров коментира загубата на своя тим. „Не мога да бъда недоволен от футболистите, стараха се, дадоха всичко от себе си, което са им моментите възможности. За съжаление не стигна за победа и да объркаме сметките на другите отбори. Не искам нищо да казвам, тъй като никой не иска да чува истината, тъй че по-добре да замълча. Това са ни възможностите. Аз имах само три резерви. Имаше хора, които за пръв път ги виждам в игра, тъй че аз съм казал, че нещата не отиват на добре. С всеки следващ мач нещата се влошават. Може би е по-добре това, че няма да играем бараж, тъй като надали щяхме да съберем 11 човека за баража. Дано нещата да се оправят, защото не приляга това на Левски."

"Сега сигурно аз ще съм изкупителната жертва. Да, когато се захванах, ми беше ясно за какво става въпрос, постарах се да помогна. Аз съм от хората, които не обичат да падат. Преди 7 години се бях отказал от мъжкия футбол, защото не искам да гледам такива резултати, като този днес. Не съм говорил с Наско Сираков. Докато съм нужен, докато се стабилизират нещата, ще бъда тук. Надявам се да има светлина в тунела. Хората не са взимали заплати. Днес централният нападател Роберта го заболя гърлото. Хората не обичат истината, затова няма смисъл да си казваме истината. И не само във футбола“, заяви Георги Тодоров.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички