Сираков посочи кога Ивков напуска Левски и призна: Провалих се


Сираков посочи кога Ивков напуска Левски и призна: Провалих се
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

4927 0

Собственикът на Левски Наско Сираков призна, че се е провалил в една от мисиите си в клуба, а именно да задържи Станимир Стоилов на "Герена". На него му бяха напомнени собствените му думи отпреди време, които гласяха: "Ще се проваля в най-важната мисия в живота си, ако аз и Мъри не можем да убедим феновете в най-доброто за клуба".

"Провалих се в това да задържа Стоилов. Това е голяма загуба. Не смятам постъпката му за предателство. От човешка гледна точка между нас няма какво да застане. Съжалявам, че няма да води отбора, но Левски е над всеки и над всичко", заяви клубната легенда пред bTV.

Бившият голмайстор на "сините" отчете, че Стоилов си е тръгнал заради уволнението на Иво Ивков, за което каза, че ще стане факт след Великден.

"Той спираше достъпа до информация за финанси на член на Надзорния съвет. На генералния спонсор. Трябваше да се намеся аз, за да получи информацията. И много други неща. Надявам се одитът да не покаже нещо в ущърб на Левски. Но разбрах, че зад гърба ми са се правели неща, които не ми харесват", допълни Сираков.

А малко по-рано Сираков обяви, че скоро ще спаси Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички