"Сините" фенове нямат спирка: Изкупиха над 5000 колекционерски билета


"Сините" фенове нямат спирка: Изкупиха над 5000 колекционерски билета
Снимка: Официален сайт на Левски

2075 0

"Сините" фенове продължават да показват, че нямат спирка в опитите си да помогнат на любимия си отбор. От Левски обявиха, че за 24 часа са продали над 5 000 колекционерски билета за двубоя с Лудогорец. Както е известно, срещата ще се играе пред затворени врата заради случаите на коронавирус у нас, но "сините" привърженици по този начин помагат финансово на клуба.

Първоначално поставената цел за билети бе 10 000, но ако продажбата продължи да върви по този начин, то голямата цел ще е разпродаден стадион. ВОсвен това общата сума в дарителската кампания възлиза на 444,566.65 лева, които се използват за вноските към Националната агенция по приходите.

Ето какво написаха от "синия" клуб:

Продължаваме да пишем история! Без аналог сме сред клубните спортове у нас!

5,000 продадени билета в рамките само на 24 часа! Това е почти 30% от капацитета на стадион „Георги Аспарухов“! Продължаваме с пълна сила към целта от 10,000 продадени билета.

Общата сума в дарителската кампания възлиза на 444,566.65 лева. Повече информация, както и всички отчети, ще намерите на www.levski.com

Напомняме, че кампанията по продажба на официалния екип на „Левски“ продължава с пълна сила. Пълният приход от продажбите влиза директно в касата на клуба, защото екипите са платени отдавна. Можем ли да подобрим поредния клубен рекорд изкупувайки цялата наличност за сезон 2019-2020?

Един завсички, #ВсичкиЗаЛевски!

По-рано пък се появи информация, че играч на "сините" ще се подложи на тест за коронавирус- ето повече подробности.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички