Ще изследват футболист на Левски за коронавирус


Ще изследват футболист на Левски за коронавирус

5746 0

Футболист на Левски е с температура и симптоми на вирусно заболяване. Заради това клубният лекар и спортно - техническото ръководство са взели решение, играчът спешно да бъде тестван и за коронавирус. Очаква се пробата да бъде взета възможно най-скоро, но логично името не се разкрива преди да има резултат от пробата, информира dsport.

В събота "сините" приемат на стадион "Георги Аспарухов" отбора на Лудогорец в двубой от Първа професионална лига. Срещата ще се играе пред затворена врата заради мерките, които бяха наложени от българските власти за коронавируса. Всички двубои от професионалното ниво на футбола ни ще се играят без публика до второ нареждане, като имаше информации, че някои срещи може да се отлагат, но като краен вариант.

Въпреки това билети за двубоя Левски - Лудогорец се продават, като желанието бе на феновете, за да могат да продължат да помагат на любимия си отбор финансово. "Сините" останаха без основен спонсор и сега привържениците се явяват като такъв, опитвайки се да помагат по всевъзможни начини. За по-малко от 24 часа са продадени около 4 000 билета, а каква е първоначално поставената цел от клуба - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Кратки истории


Как се появиха картоните във футбола?

Дори понякога реферите да злоупотребяват със своите права, а понякога проявяват съжаление към играча, без...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама